Onderhoud

Periodiek en ad-hoc onderhoud van uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, fornuis, stofzuiger, airconditioning en andere apparaten met een stekker. De service omvat een algehele reiniging, inspectie en controle van de (inwendige) staat van uw apparaat, reiniging of vervanging van filters, ontkalken, smeren, af- en instellen.

U ontvangt een schriftelijke rapportage met advies betreffende aandachtspunten.

Aanbevolen frequentie: Jaarlijks bij normaal gebruik / 2x per jaar bij intensief gebruik

Kosten: Uurtarief + vervangen materialen, géén voorrijkosten!

Reparatie

Uw wasmachine doet het niet meer of vertoont een mankement, lekkage, trillingen, lawaai. Misschien is een telefoontje voldoende om het manco te verhelpen, wellicht is een reparatie noodzakelijk. Wij staan paraat voor een vakkundige advies en reparatie bij u aan huis of zonodig in onze werkplaats. Ons uitgangspunt is om de levensduur van uw apparaat te verlengen tegen verantwoorde kosten, indien nodig ontvangt u een machine in bruikleen om het ongemak te verkleinen.

Na onze diagnose adviseren wij u de mogelijkheden, de diagnose is gratis!

Kosten: Uurtarief + onderdelen & materialen + eventueel transport, géén voorrijkosten!

Customizing

Het apparaat van uw voorkeur is helaas niet standaard leverbaar in de door u gewenste kleur. Of u heeft andere ideeën om uw wasruimte een eigen sfeer en uitstraling te geven. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken uw ideeën waar.

Kosten: In overleg

Upcycling

Krijgt uw koelkast een tweede leven als wijnkast? Of de wasmachine trommel als kamerlamp? Voor sommige afgeschreven apparaten of onderdelen is een nieuwe bestemming mogelijk. Wij helpen u graag uw ideeën waar te maken.

Kosten: Op aanvraag

Recycling

Verantwoorde afvoer van uw afgeschreven of overbodige apparaat. Wij zorgen voor demontage en scheiding van grondstoffen voor een milieuverantwoorde afvoer. De meeste materialen en onderdelen vinden hun weg als grondstof voor nieuwe productie.

Kosten: Geen