Een beetje afwisseling van de keer, past niet zo goed in het rijtje van witgoed apparaten, maar er zit ook een stekker aan en deze sjouw je toch net wat makkelijker met je mee ;-).

Deze Drilboor/hamerboor van Bosch is een degelijk en middelzwaar stuk gereedschap waarvan je mag verwachten dat ‘ie tegen een stootje kan. Helaas heeft deze serie uit de Professional range van Bosch wel een zwakke plek waardoor hij na wat stevig hamerwerk zomaar knock-out kan gaan. Dit was ook in de garantieperiode al eens gebeurd en nu dus weer, machine doet plotseling en onaangekondigd helemaal niets meer.

Bosch Hammer Professional onder handen

Het was even zoeken maar door een gestructureerde aanpak kon de oorzak van het euvel worden gelokaliseerd. Draadbreuk in een kontakt van de stator wat middels solderen kon worden hersteld. Kan deze Bosch ook weer aan de slag!

Geef een reactie